Đoković priznao pred svima - Federer je NAJVEĆE ime svih vremena!

Autor:

Sport

15.05.2019

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković došao je u Rim posle osvajanja turnira u Madridu prethodne nedejle, a mediji su mu postavili nekoliko zanimljivih pitanja na uvodnoj konferenciji za medije.

Novak Đoković

Italijanski novinar Ubaldo Skanagata pitao je Đokovića šta misli o odluci Teniskog saveza Italije da duplira cenu karata za sredu (dan u kojem igra i Novak) kada su saznali da je Rodžer Federer odlučio da nastupa na turniru u Rimu.

- Prvi put čujem za ovo. Ne znam... Sigurno je da je Federer najveće ime, neko ko je osvojio najviše titula, iako nikada nije bio šampion u Rimu. On je svetska ikona i samim tim, u jednu ruku, mogu da razume ovakvu odluku - izjavio je Novak, koji je dodao da se ne oseća uvređeno.

- Pravo da vam kažem ne osećam se uvređeno, kao što mislim da se ne osećaju ni Rafa i ostali igrači. Ako to donese dodatan broj kupljenih karata i, samim tim, veću zaradu turniru, onda je to dobro za sve - istakao je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading