NOVAK ĆE TEK DA GAZI - OSVOJIĆE RIM I ROLAN GAROS!

Autor: I. Momčilović

Sport

14.05.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radomir Antić (70) čovek je fudbala, ali obožava tenis, posebno kada je na terenu najbolji igrač sveta naš Novak Đoković. Zato i ne čudi što je bivši selektor Srbije na licu mesta ispratio Noletovo pokoravanje Madrida, gde je stigao do treće titule u prestonici Španije, a ukupno 33. masters titule, čime se izjednačio s rekorderom Rafaelom Nadalom.

Novak Đoković po treći put u karijeri podigao je pehar u Madridu

Popularni Antara nije propustio nijedan Đokovićev meč, veliko finale ispratio je tik kraj Novakovog boksa, gde je još bio i Predrag Mijatović, pa su zajedno uživali u razbijanju Grka Cicipasa - 6:3, 6:4. Dan kasnije, Radomir je za Srpski telegraf poručio da za Noleta, kada je u top-formi, nema prepreka.

Radomir: Rafael Nadal se ženi iduće nedelje, možda ga je to poremetilo

- Novak je na autoritativan način došao do titule u Madridu i još jednom pokazao sav kvalitet. Plenio je tokom turnira ponašanjem i igrom protiv mlađih igrača, kojima ne manjka kvaliteta. Bavio se sobom i svojom igrom na pravi način, te još jednom pokazao da je teniser i čovek za primer - jasan je on.

Stigao je Antić da čestita najboljem srpskom i svetskom teniseru, s kojim je druženje ovekovečio fotografijom, pa nismo mogli da ga ne pitamo kakvo je Đokovićevo psihofizičko stanje.

RepublikaFoto: Starsport
Radomir Antić

- Tokom turnira se osećao dobro, fizički je top-spreman i u odličnoj formi. Očekujem da nastavi dalje jako bez obzira što će za osam dana napuniti 32 godine. Može Nole do nove titule već sad u Rimu, pa zatim i do trofeja na grend slemu Rolan Garos - konstatovao je Radomir.

Antić se kratko osvrnuo i na Nadala, koji je šokantno eliminisan od Cicipasa u polufinalu.

- Nadal se nije proslavio kod kuće, nije bio fizički na potrebnom nivou. Evo, otkriću vam ekskluzivu, Rafa je najavio da se ženi sledeće nedelje, pa je možda i to uticalo na njegov nastup. Biraće ubuduće turnire, ali će sigurno igrati u Parizu - završio je Radomir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading