Novak rebus za Grka: Ne zna šta da očekuje u finalu

Autor:

Sport

12.05.2019

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije lako kada se za trofej borite protiv Novaka Đokovića. Stefanos Cicipas jeste bio bolji od Rafe Nadala u polufinalu Madirda, ali mladi Grk ne zna šta da očekuje od prvog reketa sveta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stefanos Cicipas

- Moraću psihički da se spremim za Đokovića. Siguran sam da želi titulu koliko i ja. Nikada sa njim nisam igrao na šljaci, ne znam šta da očekujem. Video sam mnogo njegovih mečeva, pokušaću da se prilagodim njegovoj igri na šljaci što je brže moguće. Siguran sam da nije lako protiv njega na ovoj podlozi. Moraću mentalno da budem spreman za veliku borbu. To će biti jako važno u finalu - rekao je Cicipas.

On se osvrnuo na sjajan trijumf nad Nadalom u polufinalu.

- Znači mi mnogo ova pobeda. Dokazao sam sebi da mogu da pobedim najbolje. Odigrao sam jedan od najboljih mečeva u sezoni. Srećan sam što se borim, što sam u toj borbenoj zoni. Uživam u tenisu. Lepo je kada ste u stanju da igrate na ovakav način. Osećaj posle takve pobede je neverovatan.

Cicipas je na kraju pohvalio Španca.

- Rafa je borac, ne daje vam lake poene. Morate da se borite i date najbolje od sebe u svakom poenu - zaključio je on.

Novak polako ali sigurno dolazi do svoje igre, Srbin u meč za trofej (18.30) ulazio kao veliki favorit, ali sigurno je da se Grk neće predati bez borbe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading