(FOTO) Hrvatica očarana Đokovićem

Autor: Informer.rs

Sport

11.05.2019

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su se pitali ko je lepotica koja je u Madridu viđena u društvu prvog tenisera sveta Novaka Đokovića.

Novak Đoković

Reči je o hrvatskoj novinarki Fani Stipković. Atraktivna Hrvatica nije mogla da sakrije oduševljenje Srbinom.

- On nije samo najbolji teniser sveta, on je predivno ljudsko biće koje koristi svoj status i slavu kako bi preneo poruku ljubavi koju bi trebali da imamo jedni za druge i kako bi svojim porukama i delima pomogao da ovaj svet postane bolje mesto. Hvala ti na intervjuu Nole, ti si stvarno pravi primer uzornog sportiste i još kvalitetnije osobe - napisala je na svom profilu na Instagramu Stipković.

Fani je sa srpskim osom pričala o odnosima dve zemlje.  Kako prenosi Večernji list, iako se Novak ne dotiče često politike, pristao je da atraktivnoj novinarki odgovori na pitanje koje se tiče rata u Jugoslaviji i odnosa koji Srbija ima sa komšijama.

- Ja na sve nas iz regije gledam manje-više isto. I zato se trudim uvek da budem otvoren, ljubazan i pristojan. Znam da su ratne rane sveže, potpuno razumem ljude koji nemaju isti stav poput mene prema komšijama, moja porodica i ja tokom rata nismo bili oštećeni i znam da se ne može od čoveka očekivati da zaboravi nešto, ali se barem može usresrediti na oproštaj. I ja to nastojim da prezentujem kroz svoje akcije i dela - rekao je Novak.

Novak kaže da mu nije smetalo što su ga neki naši mediji osudili jer je podržao hrvatsku reprezentaciju na Mundijalu u Rusiji.

- Istina, bio sam u nekim određenim medijima u Srbiji jako osuđivan što sam podržao hrvatsku fudbalsku reprezentaciju, ali mi nije smetalo. Ja takve stvari svesno radim. Zato što znam da sa svojim uticajem, statusom i imenom mogu doprineti pozitivnoj energiji i uzajamnoj podršci. Uostalom, koga ću podržavati ako neću Hrvatsku? Naprosto osećam da su Hrvati moji. Znam da će to nekima smetati, poštujem, ali nadam se i da drugi poštuju moj izbor - zaključio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading