Dobar žreb za Novaka u Rimu!

Autor:

Sport

10.05.2019

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković dobio je nešto lakši žreb za predstojeći turnir u Rimu u odnosu na onaj koji se trenutno održava u Madridu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Novak je smešten u gornju polovinu žreba zajedno sa Aleksandrom Zverevim iz Nemačke, sa kojim će eventuelni susret imati tek u polufinalu. U prvom kolu je Đoković slobodan, dok u drugom ide na boljeg iz duela Denis Šapovalov - Pablo Karenjo Busta.

Na njegovoj strani kostura nalaze se još i Marin Čilić (koji zbog trovanja hranom mora da propusti četvrtfinalni meč ATP turnira u Madridu) kao i Kei Nišikori, a dobra je vest za Đokovića da će se oni naći na putu Aleksandra Zvereva do polufinala.

Nadala na startu očekuje Rišar Gaske ili Žeremi Šardi dok bi u trećem kolu mogao da ima susret sa još jedniom srpskim teniserom, Laslom Đereom. Švajcarski teniser, Rodćer Federer na svom putu će imati Frensisa Tijafoa, zatim Bornu Ćorića ili Feliksa Ože-Alijasima.

Masters u Rimu počinje 15. maja, a trajaće sve do 21. istog meseca i igra se za nagradni fond od 5,207,405 dolara i titulu brani španski teniser, Rafael Nadal.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading