Da li će Federer samo kao turista u Madrid?

Autor:

Sport

10.05.2019

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Princ šljake" eliminisao je Federera posle preokreta, u tri seta, a meč je trajao dva časa i 12 minuta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

- Dobro sam se osećao, mislim da sam odigrao odlične mečeve u Madridu, naročito ovaj. Bilo je očigledno koliko je Dominik dobar na šljaci, baš kao i Monfis. Bile su to teške borbe. Ipak, i ja se dobro osećam na šljaci - rekao je Federer.

On je objasnio i zašto nije odlučio o tome da li će učestvovati na Mastersu u Rimu.

- Najvažnije je da sam deo žreba, a odluku o tome da li ću učestvovati ću doneti tokom predstojećeg vikenda. Morao sam da vidim kako će se sve završiti. Još razmišljam o tome, nisam siguran da li ću učestvovati ili ne - rekao je Švajcarac.

Novinare je zanimalo da li će ga i sledeće godine videti u Madridu.

- Možda kao turistu, možda i na terenu. Nemam ideju. Ne znam kakvi su moji planovi na šljaci naredne godine - rekao je Federer i dodao:

- Uživam igrajući u Madridu, imao sam sjajnu nedelju. Ljudi su ovde toliko ljubazni. Uvek sam zadovoljan igrom ovde, imam sjajne uspomene iz Madrida. Mogu da zamislim sebe ponovo na ovom turniru, ali trenutno ne mogu da kažem da li će tako i biti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading