Oglasio se Novak: Đoković tešio Čilića, ali i otkrio zbog čega je srećan!

Autor:

Sport

10.05.2019

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković bez borbe je prošao u polufinale ATP turnira u Madridu pošto mu je Hrvat Marin Čilić predao duel zbog bolesti izazvanje trovanjem hranom

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Đoković je tako ostao svež pred polufinale, koje će igrati protiv boljeg iz duela Rodžera Federera i Dominika Tima, ali i tužan što je propalo potencijalno dobro četvrtfinale protiv njegovog velikog prijatelja.

- Te stvari se događaju. Nesreća je to što nismo odigrali četvrtfinalni meč ovako velikog turnira, a to je trebalo da bude definitivno dobar meč. Marin je vrhunski igrač i moj dobar prijatelj i javio mi je da je imao neko trovanje hranom. Zaista se nadam da će se oporaviti do Rima. Ja sam se zagrevao za meč, a posle toga sam otišao na teren, trenirao još sat vremena i srećan sam što ću biti svež za polufinale - rekao je Đoković posle plasmana u polufinale Madrida.

Prvi reket sveta je pohvalno govorio o Federeru i Timu ističući da će morati da se dobro pripremi ko god bude bio na suprotnoj strani u subotu.

- Obojica su u fenomenalnoj formi. Tim igra verovatno najbolji tenis na šljaci, ali je osvojio Indijan Vels, dok je Federer slavio u Majamiju i Dubaiju. Moraću za obojicu da budem u punoj i vrhunskoj formi sutra i nadam se da ću obnoviti potrebnu energiju - rekao je Đoković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading