Novak rutinski savladao Frica za plasman u treće kolo Madrida!

Autor:

Sport

07.05.2019

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković bez većih problema savladao je Tejlora Frica u drugom kolu Mastersa u Madridu sa 2:0 (6:4, 6:2).

RepublikaFoto: Ap photo
Đoković je ponovo rutinski savladao Frica

Manjih problema bilo je samo u prvom setu kada je Novak dozvolio protivniku da se "razmaše" u nekoliko navrata i pogodi par lepih vinera. Međutim, srpski igrač je sve vreme držao stvari pod kontrolom i ovaj meč podsetio je na njihov prošli duel iz Monaka od pre tri nedelje, koji je Nole rešio na sličan način u svoju korist. 


Đoković je u prvom setu imao samo jednu brejk loptu, međutim iskoristio je i rutinski priveo set kraju za 37 minuta. Sve vreme je držao visok procenat realizacije poena na svoj servis i bilo je jasno da 21-godišnji Amerikanac, koji je trenutno 57. reket sveta, neće imati mnogo šansi u ovom susretu. 

Drugi set bila je čista formalnost, pošto je Nole zaigrao maksimalno agresivno, a mladom američkom teniseru koncentracija je potpuno opala, te je počeo da pravi mnogo neiznuđenih grešaka. 

Dva brejka napravio je Đoković u drugom delu igre i rešio taj deo meča u svoju korist za svega 28 minuta i tako ostvario lagani plasman u narednu rundu.

Još uvek nije poznato protiv koga će Đoković igrati u narednom kolu, a trenutno su u opticaju tri protivnika. Dijego Švarcman prvo čeka pobednika meča između Žeremija Šardija i Alberta Ramosa Vinolasa, a ako Argentinac uspešno savlada i tu prepreku, ići će na megdan Novaku u trećoj rundi Mastersa u Madridu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading