ĐOKOVIĆ: Nadal favorit, posebno što ima i publiku na svojoj strani, ali moja igra...

Autor:

Sport

06.05.2019

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da je njegov glavni konkurent Rafael Nadal glavni favorit za osvajanje mastersa u Madridu, koji je počeo ove nedelje.

RepublikaFoto: Ap photo
Rafael Nadal i Novak Đoković

Srpski teniser koji je razneo Španca u finalu Australijan opena naveo je da je Nadal posebno opasan u Madridu.

- Postavljamo to pitanje iznova i iznova. Moj odgovor će biti isti. On je uvek prvi favorit za osvajanje turnira na šljaci. Ništa nije drugačije ni u Madridu. Zapravo, u Madridu ima još veće šanse jer ima publiku na svojoj strani - rekao je Đoković koji će za prvog rivala imati mladog Tejlora Frica.

Novak je prošle sezone kuburio na jednom od najznačajnijih turnira na šljaci, ali ako je verovati onom što je naveo potpuno spreman dočekuje predstojeće duele.

- Lepo je vratiti se u Madrid. Ovde sam pravio odlične rezultate. Srećan sam što sam potpuno zdrav i spreman za turnir, što nije bio slučaj prošle godine Imao sam problema sa kukom posle operacije. Ove godine je sve pod kontrolom - naveo je Đoković.

Nešto slabija izdanja na prethodna tri turnira ne brinu previše srpskog asa.

- Možda nisam igrao na svom najvišem nivou poslednjih nekoliko meseci, ali postepeno se moja igra vraća i nadam se da ću u Madridu igrati bolje - rekao je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading