LOŠ DAN ZA SRPSKI TENIS: Nakon Krunićeve, eliminasane i Jorović i Danilović!

Autor: B92, Republika

Sport

03.05.2019

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loš dan je iza srpskih teniserki u Madridu, pošto su sve tri predstavnice – Aleksandra Krunić, Ivana Jorović i Olga Danilović – eliminisane u kvalifikacijama.

RepublikaFoto: Viktor Červяkov

Ivana Jorović je pružila veoma jak otpor nekada top 10 teniserki Kristini Mladenović, koja je slavila u dva seta – 7:5, 6:4.

Jorovićea je odlično krenula duel, imala je prednost brejk (4:2), međutim popustila je u završnici seta i izgubila ga je sa 7:5. U drugom smo gledali "rolerkoster", brejk za brejkom, Ivana je uspela da dođe do 4:4, ali je naredna dva gema ispustila i francuska teniserka je prošla dalje.

Poslednja na teren izašla je Olga Danilović. Za razliku od prethodnica, Danilovićeva je uspela da osvoji jedan set, ali to nije bilo dovoljno. Bolja od nje bila je Andrea Petkovića – 7:5, 5:7, 6:2.

Olga nije uspela da bude konstantna, imala je dosta padova u igri i na kraju je "pala" u trećem setu. U prva dva gledali smo veliku borbu, dok je u trećem Petkovićeva dominirala i zasluženo se plasirala u finale kvalifikacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading