Jedini uslov da se Marej vrati

Autor:

Sport

28.04.2019

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji prvi teniser sveta Endi Mari ističe da ne oseća pritisak da mora da se vrati na teren posle operacije kuka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Endi Marej

- Udaram loptu iz mesta, još sam prilično daleko od toga da se testiram na pravi način, od toga da tračim na terenu. Ne osećam nikakav pritisak da moram da se vratim i da ponovo igram. Ako mi telo bude dobro i ako ne budem osećao bolove, probaću da se vratim - kaže Škot.

Mari naglašava da se dobro oseća i da mu je to najvažnije.

- Kuk je zapravo jako dobro, ali jesam malo slab u nozi, na mestu gde je napravljen rez za operaciju. Ide sve kako treba, srećan sam, bez bolova i uživam u životu.

Mari je poslednji meč odigrao u prvom kolu Australijan opena, kada je u pet setova poražen od Španca Roberta Bautista-Aguta. Posle tog duela je poručio navijačima da se nada da će se vratiti u Australiju dogodine, a zatim je novinarima rekao da opciju razmatra da bi poboljšao kvalitet života. Operisan je 28. januara, a nijedan teniser koji se takmiči u singlu nije se vratio na teren posle takve procedure.


Tokom karijere Škot je osvojio tri Gren slem titule – US open 2012. i Vimbldon 2013. i 2016. godine. Ukupno ima 45 trofeja u karijeri, a u maju će napuniti 32 godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading