Nadal: Izgubio od boljeg od sebe!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

20.04.2019

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafael Nadal poražen je u polufinalu Mastersa u Monte Karlu od Fabija Fonjinija, a nakon meča Španac je rekao da je svestan da nije igrao dobro.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

- Jasno je sve. Odigrao sam veoma loš meč protiv dobrog igrača. U takvoj situaciji moraš da izgubiš. Tako je bilo danas. Imao sam težak dan i teškog protivnika. Došao sam na ovaj turnir iz teškog perioda, nakon povreda i mentalno mi nije bilo lako da se nosim sa svime. Bio je ovo jedan od onih dana kada sve ide naopako. Mislim da sam odigrao jedan od najgorih mečeva na šljaci u poslednjih 14 godina. Kada se nešto tako dogodi jednostavno morate da izgubite. Danas sam zaslužio da izgubim jer sam igrao protiv boljeg od sebe - rekao je Nadal na konferenciji za medije nakon meča.

Na pitanje da li je možda imao velika očekivanja pred dolazak u Monte Karlo, Nadal je rekao da uvek ima velika očekivanja.

- Uvek očekujem najbolje. Ali takođe morate da budete spremni da prihvatite negativne stvari, a danas je jedan takav dan. To je sve. Izgubljena prilika, veoma bitna prilika za mene. Zbog tiga sam tužan svakako, ali iako je finale bila dobra prilika da na najbolji način počnem sezonu na šljaci, ipak moram da se pomirim sa lošim danom. Teško je to objasniti na bilo kakav drugi način. Možemo da pričamo o tehnici ili o taktici, ali ovo je jednostavno bio dan kada nije išlo kako treba - ispričao je Španac.

Upitan o čemu je razmišljao na 5:0, Nadal je rekao da je samo čekao da se meč završi.

- Pokušavao sam do tada. Pokušavao sam na 3:0, pokušao sam i na 4:0, ali kada smo došli do 5:0 i 0:30 zanao sam da je gotovo. Bio sam srećan što sam osvojio dva gema i izbegao gori rezultat, ali finalni rezultat je isti, ne pravi broj gemova veliku razliku. Mislio sam samo o tome kako sam igrao loše i trudio se da razumem šta se dešava - zaključio je Nadal.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading