BUM: Sjajni Lajović počistio Dominika Tima za četvrtfinale u Monte Karlu!

Autor:

Sport

18.04.2019

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser, Dušan Lajović napravio je još jedno iznenađenje u Monte Karlu pošto je savladao Dominika Tima rezultatom 6:3, 6:3 i plasirao je četvrtfinale.

Dušan Lajović

Srpski teniser je u sjajnoj formi, plesao je po terenu, posle 5 odogranih gemova pisalo je na semaforu 5:0 za našeg tenisera.

Nije imao rešenja Tim. Poeni su se u prvom setu završavali njegovom neiznuđenom greškom ili vinerom nezaustavljivog Lajovića do 6. gema kada je dodao gas Austrijanac i upisao tri uzastopna gema, morao je kvalitet da dođe do izražaja, ali Lajović je ipak držao konce u svojim rukama. Jeste Srbin propustio četiri set lopte pri rezultatu 5:3, ali naredni gem je uspeo da pretvori u poslednji u prvom setu.

Zaigrao je Austrijanac bolje u drugom setu, prvi je stigao do brejka, ali Duci je dokazao da je u sjajnoj formi i na krilima prvog seta uspeo da vrati brejk, bilo je jasno da neće dozvoliti preokret. Do kraja je uz manje muke uspeo da slavi za veliki uspeh u Monte Karlu.

Lajović je u prethodnom kolu pobedio favorizovanog Davida Gofana, a sada još jednog, Tim nije uspeo da odbrani četvrtfinale od prošle godine.

U borbi za polufinale čeka ga duel sa mladim Italijanom Lorencom Soneđom. To znači da ćemo, ukoliko Lajović preskoči i narednu prepreku, a Novak Đoković savlada Danila Medvedeva, gledati eventualno srpsko polufinale u Monaku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading