Troicki preokrenuo, pa mu rival predao!

Autor:

Sport

16.04.2019

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u drugo kolo čelendžera u Tunisu, pošto mu je domaći igrač Aziz Dugaz predao meč u trećem setu.

Viktor Troicki

U trenutku predaje, Troicki je protiv 570. tenisera sveta vodio 3:0, pošto je napravio preokret jer je Dugaz dobio prvi set u taj brejku, a Viktor zatim uzvratio sa 6:4.

Tokom prvog seta nije bilo brejkova, ali je Troicki imao šansu da oduzme servis rivalu u šestom gemu, samo se Dugaz odbranio, a zatim dobio taj-brejk sa 7:4. Viktor je odmah potom pokazao odlučnost da uzvrati udarac i pošto je Tunižanin osvojio prvi gem nanizao je naredna četiri. Dugaz mu je potom vratio jedan brejk, ali srpski teniser nije imao većih problema da privede set u svoju korist, a zatim nastavi u istom tirmu do trenutka kada mu je rival predao. 


Troickog u drugom kolu čeka susret sa Italijanom Stefanom Napolitanom, koji je bio slobodan u prvoj rundi kao 15. nosilac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading