Lajović rutinski do drugog kola Monte Karla!

Autor:

Sport

15.04.2019

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Dušan Lajović startovao je pobedom nad Tunižaninom Malekom Jazirijem 6:4, 6:4 na Mastersu u Monte Karlu.

Lajović siguran na startu Monte Karla

Lajović, 48. igrač sveta, bez mnogo problema je savladao Žazirija, koji je 71. na listi, za sat i 28 minuta igre i u drugom kolu čeka pobednika duela između Gvida Andreocija i Davida Gofana.

Srbinu je za trijumf nad Tunižaninom bio dovoljan po brejk u oba seta. I u jednom i u drugom on je viđen u devetom gemu.

Lajović je do brejka mogao već na otvaranju meča, ali je Jaziri uspeo da sačuva servis. U narednom je i teniser iz Tunisa došao do brejk lopte, međutim, nju nije uspeo da iskoristi.

U nastavku seta su oba igrača bila sigurna na svoje servise sve do odlučujućeg devetog gema, tada je Lajović iskoristio prvu brejk loptu, poveo 5:4, a zatim u narednom gemu spasao tri brejk lopte i došao do 1:0.

Slična situacija viđena je i u drugom setu. Lajović je odmah mogao da uzme servis rivalu, ali sačekao je do 9. gema da bi potom znalački sačuvao prednost.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading