Da li znate koji turnir Federer nikada nije osvojio?

Autor:

Sport

14.04.2019

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Teniskog saveza Italije Anđelo Binagi i dalje se nada da bi Rodžer Federer mogao da zaigra na mastersu u Rimu, iako zna da šansa za to postoji jedino ako Švajcarc ostvari loš rezultat u Madridu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

Iako je prvobitno bilo najavljeno da će jedan od najboljih tenisera svih vremena odigrati samo dva turnira na šljaci, Federer se našao na listi igrača prijavljenih i za masters u "večnom gradu".

Prethodno je četvrti teniser sveta prijavio učešće na turniru iz serije 1.000 u Madridu, a izvesno je da će se pojaviti i na Rolan Garosu.

- Moraćemo da sačekamo da vidimo kakav rezultat će Rodžer da ostvari na prethodnom turniru u Madridu. Držimo fige. Ovo je turnir koji Federer nikada nije osvajao, uz Monte Karlo, i voleli bismo da ga vidmo ponovo - kazao je Anđelo Binagi.

Poslednji meč na šljaci Federer je odigrao u maju 2016. godine, kada je u trećem kolu mastersa u Rimu izgubio od Dominika Tima.

Turnir u Rimu na programu je od 12. do 19. maja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading