BEKER OTKRIVA: Problem Zvereva je Đoković!

Autor: b92, Republika

Sport

08.04.2019

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boris Beker govorio je u intervjuu za nemačke medije o svom sunarodniku i jednom od najboljih tenisera sveta, Aleksanderu Zverevu.

Đoković i Beker

Beker je pohvalio Zvereva, koji je krajem prošle godine pobedio Novaka Đokovića i osvojio prvi Završni masters u karijeri.

- Saša je postao šampion Završnog mastersa 2018. i osvojio titulu o kojoj 99,9 odsto tenisera može samo da sanja. Oduvek me je čudilo to kako Nemci definišu uspeh i neuspeh. Saša ima samo 21 godinu i nalazi se u Top 3 treću godinu zaredom. On je ubedljivo najbolji igrač svoje generacije, već je osvojio tri Mastersa - rekao je Beker.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksander Zverev

Bivši Novakov trener ipak vidi problem na Sašinoj putanji.

- On ipak ima mali problem u vidu Rodžera Federera, Novaka Đokovića i Rafaela Nadala. Oni su sjajni. Znam da Sašu više kritikuju jer još nije osvojio Grend slem. Kada osvoji svoju prvu 'veliku' titulu znam da će se pitati zašto još nema dva Grend slema... To je normalno. Izvan Nemačke svi ga slave kao zvezdu - ističe Beker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading