Rodžer surovo iskren: Smešno je pričati o prvom mestu pored Novaka!

Autor:

Sport

31.03.2019

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rodžer Federer imaće priliku da u Majamiju osvoji 101. titulu u svojoj bogatoj karijeri. Švajcarca u finalu očekuje duel sa braniocem trofeja Džonom Iznerom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer i Novak Đoković

Ukoliko Švajcarac osvoji Majami, od ponedeljka će biti četvrti teniser sveta.

Rodžer je otkrio da bi bilo smešno pričati o prvom mestu.

- Moj glavni cilj za ovu sezonu je da osvojim što više turnira, zato što bi povratak na prvo mesto ATP liste bio preteška misija. Za tako nešto bi mi bilo potrebno da osvojim sva tri grend slema u sezoni, što mislim da nije realno u 37. godini. Bilo bi smešno da kažem da mi je cilj da budem broj 1 pored Đokovića, koji je osvojio tri poslednja grend slema - iskren je Federer.

Švajcarac zna šta ga čeka u duelu sa visokim Amerikancem.

- Izner ima servis koji se jako teško „čita“. On će težiti da maksimalno skrati poene, pa neće biti loše ako krenemo u neke duže razmene.

Rodžer je trenutno drugi najtrofejniji teniser u istoriji, od njega je uspešniji samo legendarni Džimi Konors koji je osvojio 109 trofeja u karijeri.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading