Đoković posle poraza u Indijan Velsu primenio drastične mere!

Autor:

Sport

21.03.2019

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković iščekuje izlazak na teren u Majamiju i nada se da će odigrati na visokom nivou kao u Melburnu. Posle neočekivano lošeg nastupa u Indijan Velsu, prvi reket sveta najavljuje bolje dane.

RepublikaFoto: Starsport
Novak hvata zalet

- Nadao sam se da ću biti bolji u singlu u Indijan Velsu, ali izgubio sam od boljeg igrača toga dana. Jesam stigao do polufinala u dublu, što je bilo lepo jer ne igram tako često u parovima. Dosta sam trenirao između Australije i Indijan Velsa, onda sam nastavio sa treninzima zbog ranog poraza kako bi tako došao najbliže optimalnom nivou igre. Sada ćemo videti na kom sam nivou- rekao je Đoković.

"Hard Rock Stadium" novi je dom Majami opena umesto "Ki Biskejna" na kojem je Novak osvojio šest titula.

- Uzbudljivo je, Majami Dolfinsi igraju ovde i mogu samo da zamislim kako će izgledati kada bude puno. Bio je to hrabar potez, deo mene je tužan jer je Ki Biskejn istorijsko zdanje koje je bilo domaćin jednom od najboljih turnira na svetu, ali nedostajalo je prostora i svi koji žele dobro tenisu pozdravljaju ovu promenu. Mislim da nismo očekivali ovo, ali kažem, hrabro je, još niko nije ovo uradio- rekao je Đoković.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Đokoviću uslovi na novim terenima odgovaraju i nada se da će igrati na svom nivou.

- Ne očekujem da uslovi budu slični, vrlo je malo vetra i nema sunca sredinom dana, što je velika razlika u odnosu na Ki Biskejn. Lično mi se dopada što su stvari takve, malo kao da igramo na zatvorenom, a to odgovara mom načinu igre. Nadam se da ću uhvatiti zalet i početi dobro turnir, želim da budem najbolja verzija sebe i da pokušam da dođem do nivoa na kojem sam bio tokom Australijan Opena. Ako to uspem, imam šansu da daleko doguram- zaključio je Đoković.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading