Federer otkrio oko čeka se teniseri lažu: Svi osećaju isto

Autor:

Sport

19.03.2019

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da, tenis donosi veliku zaradu, igrači su zvezde i svi ih obožavaju, ali... Daleko od toga da je lako profesionalno se baviti ovim sportom. Onu drugu stranu pokušao je da približi Rodžer Federer.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

Povredu su sastavni deo svakog sporta-.. Velikim naporima isloženi su teniseri. Mečeva je mnogo, sezona je naporna.

Rafa Nadal se nedavno žalio na beton i način na koji se igra na toj podlozi. Ponovo mu je stradalo koleno i očekuje ga pauza. Španac je mnogo puta pričao o bolovima koje trpi i da nema dana da ga nešto ne boli. 

Sada se na tu temu oglasio i Rodžer Federer. Švajcarac ima 37. godina odigrao je tačno 1.454 meča na ATP turu. Logično je da oseća posledice.

- Ne možemo se pretvarati iz sedmice u sedmicu da je sve u redu i da nema bolova. Svaki igrač se nosi na svoj način sa tim, ali budite sigurni da u većini slučajeva ćutimo iako trpimo jake bolove. To je da ne bismo pružili protivnicima uvid u našu slabost i time se izložili. Odustajemo samo kada je situacija baš ozbiljna, kada preti zdravlju i karijeri - rekao je Federer.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading