"Rodžerov jedini PROBLEM je Novak!

Autor: Informer.rs, Republika

Sport

18.03.2019

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je trenutno najbolji teniser sveta... Uz jedan pad, Srbin već nekoliko godina dominira, da nije bilo tako, broj pehara do kojih je došao Rodžer Federer bio bi mnogo veći

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer i Novak Đoković

Legendarni Stefan Edberg, bivši trener sjajnog asa otkrio je kakva je bila saradnja sa Rodžerom.

- Nikada u životu nisam pomislio da ću postati trener, a Rodžer Federer mi je dao tu šansu i mislim da ne bih pristao da je bilo koji drugi igrač u pitanju. Imali smo sjajne dve godine, dobro smo funkcionisali na svim nivoima i Rodžer je imao hrabrosti da napravi radikalne promene - na neki način je počeo od nule - rekao je Edberg.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stefan Edberg u loži Vimbldona

On je radio sa Federerom 2014. i 2015. godine.

- Njegov jedini problem bio je Novak Đoković koji je u to vreme igrao na neverovatno visokom nivou. Bez njega, Rodžer bi verovatno uzeo dve-tri Slem titule - zaključio je Edberg.

Nije do kraja jasno šta Federer stvarno misli o Novaku, ali jasno je da bi Švajcarac bio uspešniji da nije došlo do eksplozije našeg asa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading