KRITIKE KOJE ODZVANJAJU: Đokovića niko nije ovako isprozivao kao Rus!

Autor:

Sport

17.03.2019

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši ruski teniser Marat Safin poznat je po tome što nema "dlaku na jeziku", pa je u tom stilu pričao o muškom tenisu i propisno isprozivao neke od najboljih igrača, među kojima je i Novak Đoković.

Prvi reket sveta na udaru kritika

- Najbolji teniseri kao što su Novak Đoković i Sten Vavrinka igraju isto. Gde su razlike? Za mene one ne postoje. Pogledajte Tomaša Berdiha, Grigora Dimitrova i Miloša Raonića i videćete da svi igraju isto. Nekada se i zbunite jer su toliko isti - rekao je Safin.

Nije Rus tu stao, bio je još okrutniji kritikujući muški tenis.

- Dosadno je i nije dobro za napredak tenisa. Oni kao da ne igraju već se ponašaju kao roboti. Njihov moto je da lopticu udaraju što je jače moguće i da se nadaju najboljem- nastavio je Rus.

Jedini koji koristi glavu je Švajcarac Rodžer Federer, smatra Safin.

RepublikaFoto: instagram.com/gieffo
Marat Safin

- Federer koristi slajs, igra servis-volej, on je nepredvidiv, koristi glavu dok igra. Mnogi misle da mogu da budu podjednako dobri kao Federer, ali na kraju se vidi da mu niko nije ravan. On je ubedljivo najbolji teniser svih vremena. Kada sam igrao sa njim to je bila igra mačke i miša. Uvek sam morao da trčim i skoro nikada nisam uspevao to da postignem. Bio je prava noćna mora. 

Rus je  komentarisao i dominaciju veterana, Rafaela Nadala i Rodžera Federera. Prvog tenisera sveta je zaboravio, iako je samo godinu dana mlađi od Španca.

- Kako je moguće da neko ko ima 37 godina i neko ko ima 32 i dalje dominira i razbija svakoga koga stigne. Oni su superstarovi. Šta je problem sa mladim teniserima? Moraju da krenu da "grizu" - kaže Safin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading