Šokantna ispovest bivšeg tenisera: Novak NERVIRA Rodžera, a evo i zašto!

Autor:

Sport

14.03.2019

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši švajcarski teniser Klaudio Mezadri zatalasao je tenisku javnost.

Foto: Tanjug/AP
Rodžer Federer i Novak Đoković

On je govorio o odnosu Rodžera Federera i Novaka Đokovića i otkrio neke šokantne detalje. Švajcarac je u intervjuu za Blik izjavio da je Rodžer u daleko boljim odnosima sa Rafom nego sa najboljim teniserom sveta.

- Rodžer voli nedvosmislene ljude, koji ceni jedni druge. U tom pogledu on je imao izvesnih poteškoća sa Đokovićem. Bilo je situacija kada je morao da se prilagođava Novaku. Oni su prijateljski nastrojeni, ali i rezervisani jedan prema drugome. Rodžer mi je rekao da, bez obzira na to što je Novak prijatan i zabavan, on nije do sada uspeo da ga odgonetne, rekao je Mezadri.

Mezadri kaže da Federera nervira ponašanje Đokovića na terenu, pre svega njegov odnos sa navijačima.

- Kada publika podržava protivnika, Đoker odgovara uznemirujućim gestovima. Iako je on taj koji traži ljubav publike, on je obično taj koji gubi kontrolu nad situacijom. Po Rodžeru, Novakova uvredljiva reakcija reflektuje tamnu stranu njegovog karaktera.

Bivši švajcarski teniser je izjavio i da Novak nije imao vremena za sastanak sa Federerom oko smene prvog čoveka ATP Krisa Kermoda.

Na kraju čini se da Mezadri nije rekao ključnu stvar zbog čega Rodžer možda i gaji netrpeljivost prema Novaku, a to je da je u poslednjih 30 međusobnih mečeva njih dvojice, rezultat 21:9 za ĐOKOVIĆA.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading