Krajinović se borio, ali je Nadal slavio

Autor:

Sport

13.03.2019

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča našeg Filipa Krajinovića u Indijan Velsu je sjajna, ipak preko Rafe Nadala nije mogao. Srbin je u četvrtom kolu završio svoje učešće u "pustinji" - 2:0 (6:3, 6:4)

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Filip Krajinović

Srbin je igrao odlično... Osvetio se svom treneru Johansonu, skrenuo je pažnju na sebe ali jednostavno Nadal je bio suviše velika prepreka.

Rafa je odigrao miran meč, odmah je došao do brejka u prvom setu i činilo se da će rutinski privesti kraju. Ipak, Krajinović mu je u petom gemu pokazao zube, oduzeo je servis slavnom rivalu, ali... Već u sledećem gemu Španac je uzvratio istom merom.

Nadal je imao i nekoliko sjajnih poteza na mreži:

Drugi set Filip je počeo odlično, servirao je, a Nadal u prvom gemu nije uspeo da stigne do poena! U celom setu se nosio sa Rafom, ali nije mogao do kraja da pomrsi konce Špancu.

Filip se konačno vratio! Imao je problema sa povredama, ipak ponovo igra dobar tenis. U nastavku sezone mogao bi da uradi nešto veliko... 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading