"Đoković je iskompleksiran!"

Autor:

Sport

12.03.2019

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski teniser Ivo Karlović postao je najstariji teniser koji je pobedio na jednom turniru iz Masters serije, pa je ovih dana u epicentru teniske javnosti. Srpski teniser, Novak Đoković mu se u svom stilu "poklonio", ali upravo je zbog Hrvata "isprozivan" kao neko ko ima kompleks od Karlovića, ni manje ni više nego od selektora Hrvatske.

Prvi reket sveta

Popularni Div sa Šalate se sa punih 40 godina plasirao u četvrto kolo Mastersa u Indijan Velsu. Uspeh hrvatskog igrača nije promakao selektoru Dejvis kup reprezentacije HrvatskeŽeljku Krajanu.

- Kapa do poda. Neverovatno je šta radi. Svako malo kažemo da proživljava drugu mladost, a ovo je treća ili četvrta Ivina mladost. Najstariji je igrač s pobedom u istoriji Masters turnira. Fantastičan uspeh. Samo neka ga zdravlje posluži i, uveravam vas da još nije kazao sve na ovom Indijan Velsu. U pobedi protiv Borne Ćorića pokazao je da ima odličnu igru s osnovne linije, servis mu je standardno sjajan i niko, baš niko, u ovom trenutku ne bi protiv njega da stoji s druge strane mreže - rekao je Krajan za Indeks.hr.

Protiv prvog reketa sveta Novaka Đokovića, Karlović ima pozitivan skor (2:1 je u pobedama za hrvatskog igrača), a tu činjenicu je selektor Hrvatske iskoristio da se našali.

- Nije Novak jedini koji ima komplekse od Ive. Nije lako igrati protiv njega. Uvek zavisiš od lopte ili dve, od taj-brejka, a užasno je teško igrati protiv takvog pritiska koji Ivo nameće. Čak i najboljima je muka kad vide da moraju na Karlovića jer znaju da, ako izgube servis, da je set verovatno gotov. Pogledajte mu forhend. Iz bekhenda ne igra spin, ali mu je slajs vrlo neugodan i taj je udarac doveo gotovo do savršenstva. Igra na mreži mu je vrlo dobra, a na kraju, da ima samo servis, zar bi u karijeri ostvario ovakve rezultate?  - upitao je na kraju Krajan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading