Morao sam to da učinim: Đere otvorio dušu, pa dobio podršku kolega!

Autor:

Sport

12.03.2019

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Retko ko je ostao ravnodušan na životnu tragediju koja je snašla srpskog tenisera Lasla Đerea, koji je nedavno, samo dva meseca posle očeve smrti osvojio, ATP 500 turnir u Rio de Žaneiru. Mnogi teniseri su mu pružili podršku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Laslo Đere

23-godišnji teniser je pre toga ostao i bez majke. Kada je držao govor posle prve osvojene titule u karijeri, u kome je istakao da trofej posvećuje svojim preminulim roditeljima, Đere je delovao krajnje staloženo, iako je veći deo publike na tribinama lio suze.

On je u intervju za TV Tenis otkrio da je osećao potrebu da svoj bol podeli u javnosti kako bi nekome ko prolazi kroz sličnu situaciju pomogao.

- Znam da to nije uobičajeni pobednički govor, ali sam osećao da moram to da učinim, da podelim sa svetom. Znam da se mnogo ljudi muči uživotu, prolazi kroz probleme pa sam želeo da im pokažem da čak i kada je neko uspešan u poslu i kada deluje da mu je život sređen, savršen da to možda nije tako kako se čini. Svi se mi mučimo. Ali sa ozbiljnim, teškim radom, verom u sebe može sve da se izgura i ipak može da se ima dobar život i uspešna karijera- rekao je Đere.

Laslo je dobio podršku i od brojnih kolega...

- Dobio sam veliku podršku, poruke. Mnogo tenisera mi je čestitalo, dobio sam poruke od Novaka Đokovića, Endija Marija, Stefanosa Cicipasa, Grigora Dimitrova, Nik Kirjosa...- rekao je Đere.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading