Ljudi moji, pa je li to moguće: Pogledajte najbizarniji poen u ISTORIJI tenisa!

Autor:

Sport

05.03.2019

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Videli smo svašta na teniskim terenima širom planete, ali ovo što je uradio Slovenac Blaž Rola na čelendžeru u Džuhaiju još nije viđeno.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Rola je igrao meč protiv Francuza Baptiste Krepetona i posle velike borbe je slavio sa 2:1.

Meč je obilovao brojnim koškanjima dvojice tenisera, a pale su i psovke i teške reči. Ipak, najbizarniji trenutak se dogodio u poslednjem gemu na meču. Rola je vodio 6:5 i servirao je za prolaz u narednu rundu.

Rola je imao 15:0, da bi zatim odservirao as, ali ne bilo kakav. On se pripremio za početni udarac i lopticu poslao u polje protivnika, koji se nalazio na totalno drugoj strani terena. Bizarno, u najmanju ruku, a još bizarnije je što je sudija dodelio poen Roli i nije želeo da ga ponovi.

 

 

Tu nije kraj svim bizarnostima, Rola je isto učinio i u narednom poenu, ali je ovoga puta sudija odlučio da se poen ponovi.

 

 

Na kraju svega Slovenac je prošao u naredno kolo, a ovaj meč ostaće zapamćen kao jedan od najbizarnijih u istoriji tenisa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading