Đere ambicionzan: Želim u finale!

Autor: Republika

Sport

02.03.2019

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nije tajna! Srbija ima novog teniskog šampiona, Laslo Đere trenutno niže pobede na ATP turnirima u Brazilu i ne planira da stane!

RepublikaFoto: Starsport
Laslo Đere

-Kao i u Riju, bio je ovo težak meč. U ovom slučaju smo igrali četvrtfinale i naravno da smo želeli obojica pobedu, ali smo bili i malo opušteniji. Čekao sam momenat kada će da popusti na prvi servis, kako bih dobro riternirao. I ja sam servirao bolje nego u prethodnim mečevima. Osećam bol u ruci, ali uradiću sve da bih se oporavio što pre. - izjavio je Đere nakon što je ponovo savladao Feliksa Ože-Alijasima, koga je pobedio i u finalu Rija.

Đereov sledeći protivnik biće Argentinac Gvido Pelja s kojim će igrati u subotu od 18:30.

- On je levoruk i to će mu biti prednost pri servisu. Međutim, imam dobar učinak protiv tenisera koji igraju levom rukom. Sastali smo se dva puta, znam kako treba da igra protiv njega. Verovatno će biti manje umoran od mene, ali imam samopouzdanja. Ima on svojih prednosti, ali imam i ja - završio je naš teniser.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading