Jecina kućetina na prodaju za 11,86 miliona!

Autor:

Sport

28.02.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luksuzni dom nekada najbolje teniserke sveta prostire se na 1.400 kvadrata i ima 11 kupatila, vinski bar, teretanu, saunu, garažu za čak 12 automobila.

RepublikaFoto: YouTube printscreen
Jelena Janković

Svojevremeno najbolja teniserka sveta Jelena Janković, koja danas slavi 34. rođendan, ustalsala je američko tržište luksuznih nekretnina odlukom da proda svoju, po meri pravljenu vilu u Rančo Santa Feu, predgrađu San Dijega, za ni mane ni više nego 11,86 miliona evra. Rođena Beograđanka živi u Kaliforniji još od 11. godine, kada je kao veliki talenat došla u čuvenu tenisku akademiju Nika Bolitijerija.

Jelenina vila u luksuznom mestašcetu od samo 3.117 stanovnika prostire se na čak 1.400 kvadratnih metara i ima nestvarnih 11 kupatila! To nije sve, jer popularna JJ poseduje i vinski bar sa 1.200 boca rajskog pića, kao i saunu, teretanu, prostoriju za bilijar, teniski teren, bazen, dok u garaži ima mesta za 12 automobila. Vozni park, bar na slikama, krase ferari, lamborgini, porše, BMW. Dva puta najbolja sportistkinja naše zemlje u izboru Olimpijskog komiteta Srbije zaradila je u karijeri samo na osnovu nagrada od WTA turnira 16,7 miliona evra, a daleko više od sponzorskih ugovora.

- Za moje dobro neophodno je da promenim dom jer je suviše veliki. Dobro je to što, kada mi dođu gosti, ne moram ni da ih vidim. Jednostavno, komuniciramo voki-tokijem - istakla je Jelena, čija je vila ukrašena svarovski kristalnim lusterima, kao i najfinijim drvetom oraha.

Iako se Jankovićeva, koja je u karijeri zabeležila 644 pobede i 370 poraza, nije zvanično penzionisala, poslednji meč imala je još 28. avgusta 2017. godine na US openu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading