PIKE UBEĐUJE ĐOKOVIĆA: Nadam se da će pristati da igra Dejvis kup!

Autor:

Sport

20.02.2019

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đerar Pike i njegova grupa Kosmos uz pomoć čelnih teniskih ljudi reorganizovali su Dejvis kup, međutim, nema podršku najboljih tenisera sveta.

Đerar Pike

Španac pokušava da ubedi Novaka Đokovića da igra u novom Dejvis kupu. Kaže da je pričao sa prvim teniserom sveta, predsednikom Saveza tenisera, koji još uvek nije potvrdio da će se naći u Madridu, na završnici Dejvis kupa na koju se Srbija plasirala pobedom nad Uzbekistanom.

- Sve zavisi od njega. Upoznali smo se u Londonu 2016, a poslednji put kad smo se sreli bilo je tokom Završnog mastersa u novembru. Kao predsednik Saveza igrača morao sam da se suočim sa njim. Rekao sam mu da ATP i ITF moraju da sarađuju kako bi stvorili velike turnire kao što bi Dejvis kup trebalo da bude. Ima još vremena i nadam se da će igrati - rekao je Pike u intervjuu za špansku Marku. 

Pike je uporedio tenis sa fudbalom, pa kaže da teniseri imaju više prva od fudbalera. 

- Moje mišljenje je da u tenisu igrači imaju više prava i glasa u borbi za neke stvari. Ali, distrakcije i interesi postoje u oba sporta - kazao je Pike. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading