Nisam očekivao povratak Novaka, ima mentalitet šampiona

Autor:

Sport

18.02.2019

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boris Beker, koji je tri godine bio prvi trener Novaka Đoković, priznaje da je zatečen kako se prvi teniser sveta vratio posle operacije lakta i ponovo dominira.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boris Beker

Đoković je u februaru prošle godine operisao lakat, mučio se do sezone na šljaci, a nakon što je osvojio Vimlbldon ne zna da se zaustavi. Trijumfovao je i na Ju Es openu, a ovu sezonu počeo pobedom na Australijan openu. 

- To je izvanredno. Pre godinu dana prolazio je kroz teške momente, imao je operaciju, pokušavao je da pronađen način da se vrati. Nisam očekivao takav povratak, niko nije. Ali, ima mentalitet šampiona. Zna šta je potrebno za pobedu - kazao je Beker.

Novakova nadomoćnost ponovo je pokrenula temu, da li je u stanju da nadmaši Rodžerov rekord od 20 grend slem trofeja. Nemac upozorava da Švajcarac još ima "vatre" u sebi.

- Ko kaže da Federer neće osvojiti više od 20? Možda će ove sezone pobediti na Vimbldonu. Ne bih isključio Novaka. Može li on to, da li može Rafa, koji ima 17 trofeja? Oni se još uvek takmiče, pobeđuju, dok igraju tenis ništa nije sigurno - poručio je Nemac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading