ZAR I TI SINE BRUTE? Najveći Federerov fan je prešao u Đokovićev tabor!

Autor:

Sport

16.02.2019

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša broj jedan Kris Evert je veliki obožavalac Rodžera Federera, ali je morala da prizna da je vreme njenog "miljnika" prošlo. Jedini koji bi mogao da prestigne sjajnog Švajcarca po broju Gren slem titula je Novak Đoković, priznala je Evert govoreći biranim rečima o srpskom asu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta

- Niko nije u stanju tako da me rasplače kao Rodžer. Nema nikog kao što je on. Mislim da će biti još bolji- rekla je Amerikanka. 

Osvajačica 18 Grend slem pehara kaže da pred ovako inspirisanim Đokovićem i Nadalom, teško da će Federer izdržati i ostati na čelu sa 20 največih titula. 

- Veliki sam Rodžerov navijač, ali nisam optimista da će osvojiti još koji Gren slem osim ako to ne bude Vimbldon. Poeni su kraći, servis i snažni udarci igrajku veliku ulogu-  rekla je nekadašnja teniserka broj jedan.

Ona ima veliki respekt i prema svetskom broju jedan, Novaku Đokoviću. 


- Nikada nisam videla igrača sa takvim mentalnim fokusom, sa toliko tečnom igrom i posvećenosti onom što radi. Čak je bolji i od Rafaela Nadala koji je uvek na sto odsto u tim kategorijama. Ukoliko Novak bude imao još dve ili tri ovakve godine, mislim da može da prestigne i Rafu i Rodžera po broju najvećih titula- zaključila je Kris Evert.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading