RAFA IZNENADIO: Već sam u godinama!

Autor:

Sport

27.01.2019

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Rafael Nadal rekao je da ni njegov najbolji tenis možda ne bi bio dovoljan protiv Novaka Đokovića u današnjem finalu Australijan opena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

- On je igrao fanstastično. Istina je i da kada on igra na taj način potrebno je da ja uradim nešto drugo. Danas to nisam imao, da budem iskren - rekao je Nadal na konferenciji za novinare posle meča.

- Kada igrate protiv nekog ko igra kao što je on igrao danas, morate dobro da se branite da biste dobili šansu da napadnete. Istina, teško bih ga pobedio i da sam bio na svojih 100 odsto, ali bih makar pružio veći otpor - dodao je Nadal.


Nadal je naveo i da mu je prošlogodišnji poraz u polufinalu Vimbldona teže pao nego današnji u Melburnu.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

- Ne mogu biti tužan. Ne bi bilo pošteno da sam tužan. Igrao sam protiv igrača koji je danas bio bolji od mene - rekao je Španac i dodao da njegove greške u današnjem finalu nisu bile posledica nervoze već sjajne igre Đokovića.


Nadal je ipak odlučan u tome da nastavi da radi i istakao da mu je potrebno vreme.

- Ono što mi je potrebno je vreme i više nedelja kao što je bila ova... Potrebni su mi mečevi, ali sigurno neću igrati kao lud. Ipak, imam godine - zaključio je Nadal.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading