Nadal se poklonio Novaku: Igrao si na neverovatnom nivou

Autor:

Sport

27.01.2019

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafa Nadal je odigrao dobar turnir, ali... U finalu Australijan opena nije imao šanse. Morao je da pruži ruku boljem - našem Novaku Đokoviću.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Prvo čestitam Novaku i celom njegovom timu, pokazao je neverovatan nivo tenisa ove večeri i cele nedelje, svaka čast. Hvala svima koji su omogućili održavanje turnira. Nijedan drugi turnir ne napreduje kao ovaj svake godine, najbolji je na svetu. I, da budem iskren, hvala vam na lepoj promociji našeg sporta - istakao je Nadal.


Za Rafu je ovo bio prvi turnir ove sezone.

- Bile su ovo emotivne dve nedelje, iako ovo nije bilo moje veče. Prolazio sam kroz teške trenutke prošle godine, od US Opena nisam odigrao meč do prve runde ovde. Važno mi je što sam ovde posle povrede, verujem da su iza mene dve dobre nedelje tenisa i to će mi biti inspiracija i motivacija za ono što sledi. Hvala mom timu, svima koji mi pomažu od početka karijere, bez njih ne bih bio ovde.


Španac je za kraj poslao jaku poruku.

- Boriću se i raditi da bih bio najbolji teniser koji mogu da budem. Dugo to pokušavam. Nekada je ovaj turnir bio težak za mene zbog povreda, ali i protivnika. Daću sve od sebe da se vratim i dam sebi bolju šansu u budućnost. Osećam vašu ljubav, vidimo se dogodine", rekao je Nadal u obraćanju na "Rod Lejver areni" po završetku finala prvog Gren slema sezone - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading