NIŠIKORI O POVREDI: Nije do Novaka, jednostavno nisam mogao ovako...

Autor:

Sport

23.01.2019

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kei Nišikori je zbog povrede morao da preda meč čevrtfinala Australijen Opena u drugom setu pri rezultatu 4:1 za srpskog igrača.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kei Nišikori

Posle iscrpljujućeg meča u osmini finala u kom je Nišikori preokrenuo posle 0:2 do pobede u petom setu protiv Pabla Karenja Buste bilo je jasno da Japanac ima velikih problema sa fizičkom spremom. To je inače njemu bio treći meč u Melburnu ove godine koji igra u pet setova i sve je došlo na naplatu protiv Novaka Đokovića. 

- Pre meča sam bio ok. Naravno nisam bio baš svež, svež. Mislio sam da ću biti ok. Posle trećeg gema ili četvrtog kada sam servirao, osetio sam problem u desnoj nozi. Posle toga nisam mogao da savijem kolena i nisam mogao da skočim. Rešio sam da stanem - rekao je na konferenciji za medije Kei Nišikori koji je pre Karenja Buste igrao pet setova i sa Karlovićem i Majčrzakom. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

- Siguran sam da to sve dolazi od mojih prethodnih mečeva, posebno iz poslednjeg. Kretao sam se mnogo, trošio mnogo energije. Moguće je da je to, ali nešto se desilo i na ovom meču sa Novakom. Razočaran sam, imao sam dobre mečeve, teško je izgubiti ovako ali probaću da podignem glavu - kaže japanski teniser. 

- Pokušavao sam ali posle nekoliko gemova nisam mogao da se pomeram. Nisam mogao da dobro serviram. Ne mislim da je do Novaka, ne bih mogao da dobijem bilo koga sa samo jednom nogom. Bilo je preteško - zaključio je Nišikori.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading