Federer posrnuo pred mladošću: U Cicipasu vidim sebe...

Autor:

Sport

20.01.2019

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rodžer Federer je posle poraza od Stefanosa Cicipasa rekao kako ima sličnosti sa mladim grčkim teniserom, govorio je o greškama i propuštenim prilikama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

Federer i Cicipas su odigrali možda i najbolji meč na ovogodišnjem Australijan Openu, tri od četiri seta su išla u taj-brejk da bi se sve završilo senzacionalnom pobedom grčkog tenisera.

- Pretpostavljam da podseća na mene. Ima jednoručni bekhend, ja sam imao dugu kosu takođe. Možda malo podseća sigurno. Ima hvat koji podseća na moj više nego na Rafin recimo- rekao je Federer koji nije uspeo da realizuje 12 brejk lopti protiv Cicipasa. 

- Nije išlo sa brejk loptama, nisam mu uzeo servis ni na Hopman kupu tako da nešto ne valja u mom riternu protiv njega. Zadovoljan sam svojom igrom, izgubio sam od boljeg igrača. Bio je miran što nije lako posebno za mlade igrače- rekao je Federer.

A da li je Federera nervirala grčka publika koja je u Melburnu pravila "ludu" atmosferu. 

- Bilo je fantastično, mnogo mi se dopalo i navijači su fantastični. Dešavalo se kada je neki uzbuđeni navijač vikao tokom poena ali to je ok. Više volim to nego tihe ljude koji ne prave nikakve zvuke. Bilo je zabavno i uživao sam- rekao je Federer.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading