Nekada je hteo da prebije Đokovića, a sada mu se poklonio!

Autor:

Sport

20.01.2019

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji američki teniser Endi Rodik ubeđen je da će Novak Đoković osvojiti Australijan open.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi teniser sveta

Rodik je nekada, dok je igrao, otvoreno pokazivao da ne voli Đokovića, često ga je prozivao i šalio se na njegov račun, čak je želeo da uđe u fizički obračun sa njim. Ali kada se srpski as vratio u vrh "belog" sporta Amerikanac mu je skinuo kapu.

I tako godinama unazad Rodik hvali Đokovića na sva usta, pa i sada poručuje da je Novak apsolutni favorit da uzme novi grend slem trofej u Melburnu.

- Po meni, Novak je apsolutni favorit. Bez dileme je najbolji igrač na svetu danas. Čuo sam kako se priča da je teren u Melburnu brži nego ikad i da to favorizuje Federera, ali za mene, Novak je taj koji će osvojiti trofej - rekao je Rodik.

Srpski as je stigao doosmine finala gde ga čeka Rus Danil Medvedev, koji u tri prethodna meča na Australijan openu nije izgubio ni set. Protiv Novaka je igrao dva puta u karijeri i oba puta izgubio.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading