U LOŽI NEMA NI JELENE NI VAJDE: Novak pobedio, pa otvorio dušu...

Autor:

Sport

19.01.2019

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zasmetalo je Novaku Đokoviću to što su organizatori Australijan opena, tokom njegovog meča protiv Denisa Šapovalova, upalili reflektore sredinom trećeg seta, ali to što nije imao podršku iz lože na koju je navikao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta

Nekako je Đoković u tom trenutku izgubio živce i čini se da ga je ta nervoza koštala osvajanja tog trećeg seta i ranijeg završetka meča.

Otuda i ne čudi što ga je Džim Kurijer, voditelj programa, upitao šta je rekao sudiji u tom trenutku.

- Da li zaista želiš da znaš šta sam rekao sudiji? Nije bilo nikakvog smisla paliti svetla, a tek je četirti sata do smrkavanja. Ja sam lopticu dobro video, ali ne znam šta se dogodilo. Organizatori su rešili da upale svetla ali eto...nadam se da ste vi uživali - obratio se Đoković publici i upitao je:

- Jeste li videli dobro lopticu?

Onog trenutka kada su navijači pozdravili ovo Novakovo pitanje aplauzima i ustajanjem, Novak se samo osmehnuo i još jednom poručio organizatorima - E, pa i ja sam!

Đoković je imao samo reči hvale na račun maldog Kanađanina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Probao sam da se održim u meču posle onog i onakvog trećeg seta. Denis je igrao sjajno u toj deonici, ali, iskreno, i sam sam ga vratio u meč, sopstvenim neiznuđenim grešakama. Naravno, on je pokazao kvalitet i zašto je jedan od onih mladih zbog kojih ćemo s radošću gledati tenis- rekao je Đoković.

Imao je Kurijer pitanje za Novaka i o loži iz koje je trener Marijan Vajda ranije izašao. Tačnije, pitanje se odnosilo na to koliko mu podrška lože znači.

- Supruga mi najviše nedostaje. Ona nije u loži ovde. Ali, tu je Vajda... Ili nije (smeh). On je mnogo više od trenera, s njim sam delio dobro i zlo, uspone i padove, mnogo mi je drago što ponovo sarađujemo. Iskreno, njega viđam češće nego roditelje - jasan je bio prvi reket sveta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading