Srbija ostala bez tri predstavnika na startu Australijan Opena!

Autor:

Sport

14.01.2019

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je već prvog dana ostala bez trojice takmičara na Gren slemu u Melburnu, pošto su Miomir Kecmanović, Janko Tipsarević i Dušan Lajović eliminisani u 1. kolu Australijan openu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Janko Tipsarević

Debitant Kecmanović je izgubio od iskusnog Španca Fernanda Verdaska 7:6 (7:5), 6:3, 6:3, Tipsarević nije uspeo da napravi iznenađenje protiv Bugarina Gregora Dimitrova 4:6, 6:3, 6:1, 6:4, dok je Lajović poražen od Urugvajca Pabla Kuevasa 6:4, 7:5, 6:1.

Prvi je na teren izašao najmlađi srpski takmičar Miomir Kecmanović, koji je u tri seta poražen od Fernanda Verdaska. Kecmanović, koji ima svega 19 godina, nije uspeo da iznenadi iskusnog Španca.

Dušan Lajović takođe nije uspeo da se plasira u naredno kolu, pošto je od njega bolji bio Pablo Kuevas. "Duci" je odigrao slab meč.


Janko Tipsarević je imao najteži posao u prvoj rundi takmičenja, ali je ostavio najbolji utisak. Janko je igrao protiv Grigora Dimitrova i uspeo je da osvoji set, što je veliki uspeh kada se kaže da Tipsarević uopšte nema plasman na ATP listi jer je 2018. godinu propustio zbog povrede. Ovo mu je bio prvi turnir još od US opena i 2017. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading