REČ STRUČNJAKA: Nole preko Federera osvaja Australiju

Autor:

Sport

13.01.2019

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković će u Melburnu imati baš teško breme... Nema teniskog stručnjaka koji ne smatra da je Srbin glavni favorit za osvajanje Australijan opena. Slično misli i legendarni Kris Evert.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

On je siguran da će u finalu igrati Novak Đokovići Rodžer Federer.

-  Prednost ću dati Đokoviću. Obojica imaju po šest titula u Australiji, ali Novak je ponovo našao svoju igru, on je u usponu i pun samopouzdanja. Vratio se na vrh svetske rang liste - ističe Evert.

On dodaje da Federer igra sve bolje.

- Takođe sam impresionirana izdanjima Federera na Hopman kupu. Ali, mislim da, Novak za razliku od Rodžera, tokom turnira bezbolno može da igra nekoliko puta po pet setova i održi odličnu formu za finale. Federer je u dobroj formi, ali me brine da li bi u finalu mogao da izdrži pet setova jer je stariji. Na brzom terenu, on će imati više šansi ako mečeve bude brže završavao. Sigurno je da su obojica u formi - zaključio je Evert.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading