ZVEREV: Uživam i ne opterećujem se

Autor:

Sport

12.01.2019

22:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemac Aleksandar Zverev istakao je da se ne opterećuje rezultatima na Gren slemovima, iako ga svi već pitaju kada će da osvoji jedan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Zverev

Mlađani Saša četvrti je nosilac na Australijan openu i jedan od favorita za osvajanje titule, iako nikada u Melburnu nije prošao dalje od trećeg kola.

Ipak, Zverev je na prvi Gren slem u sezoni došao kao šampion Završnog mastersa.

- Nisam igrao najbolje kada sam došao u London. Izgubio sam od Hačanova. Gubio sam i od drugih momaka. Nisam igrao dobro. Kada sam došao u London rekao sam sebi da moram da se potrudim, jer je poslednji turnir u godini. Uživao sam u svakom meču maksimalno. Na kraju sam podigrao i pehar. Bila je to važna lekcija. Sada moram sa istom mišlju da pristupam i Slemovima, pa ćemo videti kako će sve proći - kazao je 21-godišnjak.

- Uvek uživam na terenu, volim da se takmičim. Uvek postoji pritisak, svi me pitaju kada ću da osvojim Slem. Ali ja se ne opterećujem. Moj najbolji rezultat ovde je treće mesto, videćemo kako će sve proći. Samo želim da uživam. Kad u tom uspem, siguran sam da će i rezultati doći.

Pred početak turnira bilo je indicija da Nemac neće moći da se takmiči, jer se povredio na treningu.

- Članak je u redu, malo je samo otečen. Nisam ga izvrnuo, samo sam pao preko njega. Osećam malu neprijatnost, ali sve je u redu.

Prvi rival Zvereva biće Slovenac Aljaž Bedene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading