WTA Sinsinati: ALEKSANDRA KRUNIĆ DEKLASIRALA ŠAMPIONKU ROLAN GAROSA!!

Autor: sportske.net

Sport

15.08.2017

19:09 >> 19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska teniserka Aleksandra Krunić izborila je plasman u drugo kolo Sinsinatija, pošto je ubedljivo savladala 12. nositeljku na ovom turniru i aktuelnu šampionku Rolan Garosa, Letonku Jelenu Ostapenko.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Možda i najbolji meč Krunićeve u karijeri

Jedan sat i 22 minuta trajala je njihova borba, a naša teniserka je slavila sa 6:4 i 6:2!

Početak meča nije nagoveštavao ovakav epilog. Letonka je povela sa 3-0 uz brejk prednosti, ali je Krunićeva odmah uzvratila istom merom.

Ostapenko dobija naredni gem na svoj servis, ali finiš prvog seta u potpunosti je pripao našoj ''lavici''. Aleksandra je ponovo vezala tri dobijena gema, za konačnih 6-4 u prvom setu.

Seriju je nastavila i na početku drugog, odmah je napravila brejk prednosti, povela 2-0, a zatim još jedan za još ubedljivijih 4-1.


Pokušala je Letonka da uzvrati, ali sve što je uspela jeste još jedan osvojen gem do kraja ovog meča, koji je zasluženo pripao srpskoj teniserki.

Aleksandra Krunić će se u drugom kolu sastati sa španskom teniserkom Karlom Suarez Navaro, koja je na startu turnira eliminisala iskusnu Hrvaticu Mirjanu Lučić Baroni sa 2-0 u setovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading