BIVŠI BROJ 1 OPLEO PO NAJBOLJIMA: Federer nezahvalan, Novak i Rafa dosadni, a Šarapova...

Autor:

Sport

06.01.2019

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniska legenda i bivši broj jedan Jevgenij Kafeljnikov je švajcarskog igrača Rodžera Federera opisao kao dosadnog, a ništa bolje nisu prošli ni Rafael Nadal, ni Novak Đoković.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Rodžer Federer

Kafeljnikov je igrao sa Federerom na zalasku svoje karijeri i u šest mečeva od 1999. do 2002. godine pobedio je u četiri. Upravo u tom periodu počinje Federerova dominacija ATP turom, kojoj su se nešto kasnije priključili Rafa i Novak i tako napravili triling koji je oborio gotovo sve teniske rekorde.

- Nema nijedne interesantne priče u vezi sa Federerom, on je kao švajcarska banka. Bilo kako bilo, kao Švajcarac, uvek je sve dobijao na srebrnoj tacni - rekao je Kafeljnikov za Rusku televiziju i Nadala označio kao “vrlo dosadnog”, a slično je opisao i Đokovića.

Kafeljnikov je prokomentarisao i svoj odnos sa Marijom Šarapovom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

- Ranije sam joj pozajmljivao rekete. Ali od kada je otišla u Sjedinjene Američke Države više ne komuniciramo. Svi znaju da ona više nije Ruskinja, već osoba koja živi sa američkim pasošem u SAD i razmišlja kao Amerikanka - rekao je Kafeljnikov.

Ono što ga je najviše iznerviralo jeste "što je otišla tako naglo, iako joj je pomagao godinama".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading