"PAMTIĆU OVO DOK SAM ŽIV": Pobedio Noleta pa ga nahvalio!

Autor:

Sport

05.01.2019

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Roberto Bautista Agut rekao je da mu je u polufinalu turnira u Dohi protiv Novaka Đokovića sve polazilo za rukom, a zatim i objasnio zašto je naš as najbolji teniser sveta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Roberto Bautista Agut

On je u tri seta posle preokreta pobedio Đokovića u jednom od najkvalitetnijih teniskih mečeva na otvaranju sezone.

Odigrao je iznad svojih mogućnosti uprkos jako dobroj igri našeg igrača i na kraju slavio 3:6, 7:6 (6), 6:4.

- Pamtiću ovaj meč celog svog života. Atmosfera je bila neverovatna, a ja svakog dana radim da bih igrao ovakav tenis. Znam da je teško igrati na ovom nivou. Zato je Novak broj jedan na svetu, ali ja ne mogu biti srećniji nego što sam sada - rekao je posle meča Bautista Agut.

Španac je time prekinuo i niz od trinaest uzastopno dobijenih mečeva Đokovića u Dohi i niz od pet finala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Posle prvog i sve do polovine drugog seta i rezultata 4:3 za Novaka uz brejk prednosti, srpski igrač je bio na putu do 30. pobede u 32 meča.

- Hteo sam da dam sve u tom meču i borim se do poslednjeg poena. Iskoristio sam konačno priliku da preokrenem u drugom setu. Novak je bio u prednosti i bilo je teško. Igrao je konstantno i morao sam da budem veoma dobar, da pogađam mnogo linija, ali i da serviram dobro. Sve mi išlo od ruke u petak - završio je španski teniser.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading