Odličan start za Olgu: Pobedom otvorila godinu

Autor:

Sport

01.01.2019

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olga Danilović krajem 2018. godine nije uspela da se plasira u glavni žreb turnira u Brizbejnu, ali je prvog dana u novoj godini ostvarila pobedu u dublu.

RepublikaFoto: Viktor Červяkov
Olga Danilović

Srpkinja je u paru sa svojom velikom prijateljicom, Anastasijom Potapovom, savladala Anu-Lenu Grenefeld i Vaniu King sa 2:0, po setovima 7:6(3), 7:6(4). Meč je trajao 1 čas i 26 minuta, Nemica i Amerikanka su u prvom setu servirale za vođstvo od 1:0, ali su Danilovićeva i Potapova u pravom trenutku vratile brejk i u taj-brejku osvojile prvi set.

U drugom setu Grenefeld i King su povele sa 4:1, ali su Srpkinja i Ruskinja ponovo uhvatile priključak i u novom taj-brejku ostvarile pobedu.

Zanimljvo je da su Danilovićeva i Potapova u glavni žreb ušle nakot otkaza jednog dubla, a u četvrtfinalu će igrati protiv pobednika meča između Darije Kasatkine i Anet Kontaveit sa jedne strane, odnosno Nikol Meličar i Kvete Peške sa druge strane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading