NOVA SEZONA, STARE NAVIKE: Nole protutnjao do finala Abu Dabija!

Autor:

Sport

28.12.2018

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš najbolji teniser Novak Đoković odličnim mečom vratio se na veliku scenu. U polufinalu turnira u Abu Dabiju Nole je bio bolji od Karena Hačanova sa 2:0 po setovima (6:4, 6:3).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Nakon pauze došlo je vreme da se teniseri vrate svojim obavezama i ponovo uzmu reket u ruke. Da je najbolji na svetu, Nole je potvrdio i u polufinalu egzibicionog turnira u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Nije mu smetala pauze, naprotiv, jako mu je prijala.

Našem asu trebalo je svega sat vremena da porazi Rusa i okonča meč.  U četvrtom gemu prvog seta stigao je Novak do prvog brejka, ali je Hačanov uzvratio i ostao u igri. Ipak, pri rezultatu 5:4, Srbin uzima set protivniku u najbitnijem momentu i menja rezultat po setovima. Kao da je to uticalo na Karena koji u nastavku meča nije mogao da uspostavi igru što je Nole kaznio sa dva brejka i nakon samo 27 minuta došao do trijumfa.

Kao brzi voz protutnjao je do finala i zakazao okršaj sa Kevinom Andersonom. Nijednog momenta nije se dovodili u pitanje ko će na kraju trijumfovati. Definitivno ćemo gledati reprizu ovogodišnjeg Vimbldona. Nova prilika za spektakl ove subote od 16 časova. Sa druge stranek Kačanov će imati priliku da u meču za treće mesto pobedi Rafaela Nadala.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading