Nole, zgazi ih sve ponovo!

Autor:

Sport

28.12.2018

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kralj se vraća na teren! Najbolji teniser sveta Novak Đoković (31) započeće danas novu sezonu na egzibicionom turniru Mubadala open u Abu Dabiju. Prva prepreka biće mu bolji iz sinoćnjeg duela između Karena Kačanova i Dominika Tima, a najbolju proveru može imati u eventualnom finalu, gde bi se sastao sa Rafaelom Nadalom.

Novak Đoković

Nole je u drugoj polovini 2018. stigao od 22. pozicije do trona, pa nema sumnje da će jedan od ciljeva u novoj sezoni biti opstanak na tronu. Teniski stručnjak Radmilo Armenulić u razgovoru za Srpski telegraf predviđa srpskom asu bitku na više frontova.

- Novaku neće biti lako da u 2019. odbrani tron, moraće da odoleva napadima Rafaela Nadala i Rodžera Federera sa jedne i nadolazećih klinaca poput Zvereva, Ćorića i Kačanova. Uveren sam da Đoković može da ih zgazi sve. Kad je uspeo da se izbori sa samim sobom i uzdigne se sa dna, onda ni rivali ne bi trebalo da budu prepreka - ističe Armenulić i dodaje šta su Novakovi prioriteti.

Prvi Noletov zvanični turnir biće Doha od 31. decembra, ali će svakako prvi veliki fokus biti Australijan open, za koji je srpski as uveren da može do rekordne sedme titule.

RepublikaFoto: Starsport
Radmilo Armenulić

- Osvojio sam Melburn šest puta, zato verujem da mogu ponovo. Uvek očekujem najviše od sebe i pokušavam da usmerim svu neophodnu energiju u ono što želim da uradim na terenu - rekao je Novak.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading