Kad jedini cilj postane pobediti Novaka i Nadala!

Autor:

Sport

25.12.2018

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šesti teniser sveta, Kevin Anderson se nada da će imati priliku da igra i protiv Rafaela Nadala i protiv Novaka Đokovića na predstojećem Mubadala šampionatu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković i Anderson

Južnoafrikanac je osvojio titulu na egzibicionom turniru prošle godine. U prvom kolu ovogodišnjeg izdanja igraće protiv Hjeona Čunga. Ukoliko pobedi, na megdan će Rafaelu Nadalu. U finalu mu je potencijalni rival Novak Đoković.

- Uvek je veliki izazov igrati protiv Đokovića ili Nadala. Jedan od ciljeva za predstojeću sezonu je da ih pobedim, da imam više uspeha u duelu s njima. To bi mi sigurno pomoglo na većim turnirima. Nadam se da ću imati tu priliku- rekao je šesti teniser sveta.

Anderson je u velikim finalima igrao protiv Đokovića na Vimbldona ove godine, dok je od Nadala izgubio prošle u borbi za titulu na US Openu.

Južnoafrikanac će treći put u karijeri igrati na egzibiciji u Abu Dabiju.

- Igrači ozbiljno shvataju ove mečeve jer se igra pred Australijan open. Mubadala šampionat je dobra prilika se vratimo u formu- rekao je Anderson.

Mečevi u Abu Dabiju igraju se od 27. do 29. decembra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading