Beker: Nadal i Federer su jedine legende tenisa

Autor: B. P.

Sport

18.12.2018

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener prvog tenisera sveta Novaka Đokovića (31) Boris Beker (51), odgovarajući na pitanje vezano za buduće teniske talente i njihove domete, izjavio je da su Nadal i Federer legende belog sporta i da će ih teško neko nadmašiti, izostavivši, očigledno namerno, srpskog velikana u celoj priči.

Novak Đoković i Boris Beker

- Biće teško bilo kome da ostvari uspehe kakvim mogu da se pohvale Federer i Nadal. Oni su jedine prave legende tenisa - rekao je Beker.

Skandaloznu izjavu osvajača šest grend slem titula prokomentarisao je za Srpski telegraf bivši selektor teniske reprezentacije Srbije Bogdan Obradović, koji smatra da je Novak veličina, a da je Beker malo zalutao sa izjavom.

- Generalno, ti zapadni ljudi, kako ih ja nazivam, dobijaju napade amnezije. Niko Noleta neće ceniti i voleti kao mi Srbi i nadam se da Nemac to nije namerno uradio. Boris je svojevremeno bio odličan teniser, to niko ne spori, ali je nestao iz tog sveta jer biti trener i komentarisati sa strane uspehe je nešto sasvim drugo - kazao je Obradović, a potom se nadovezao na pitanje vezano za buduće talente ovog sporta:

- Garantujem da će biti neko bolji od današnjih asova. Igra stalno napreduje i samo je pitanje vremena kada će neko novi nadmašiti trenutne rekorde.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Bogdan Obradović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading