Nole, ne podržavaj KOLJAČE SRBA!

Autor:

Sport

10.12.2018

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novače, prestani da podržavaš ustaše i koljače Srba! Ovo je najboljem teniseru sveta poručio Miodrag Linta, predsednik Saveza Srba iz regiona, povodom njegove čestitke Luki Modriću na osvajanju Zlatne lopte.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Svetski reket broj 1

- Žalosno je da je Novak Ðoković poručio da je ponosan na to što je naš region dobio najboljeg fudbalera sveta. Taj isti Modrić, zajedno sa saigračima, selektorom Zlatkom Dalićem i predsednikom njihovog fudbalskog saveza Davorom Šukerom, promoviše ustaštvo i klanje Srba. Oni su doveli Marka Perkovića Tompsona na doček posle osvajanja srebra na Mundijalu - istakao je Linta u razgovoru za Srpski telegraf.

STIHOVI NA UVCE

Predsednik Saveza Srba iz regiona podseća Đokovića da su Hrvati uz Tompsonove pesme slavili i tokom Svetskog prvenstva. Zato smatra da je nemoralno što je Novak "vatrenima" zajedničkom fotografijom iz Majamija poželeo sreću pred turnir, a onda i javno bio uz njih kad je Srbija ispala.

RepublikaFoto: Tanjug
Miodrag Linta, desno

- Tompson je idol hrvatskim fudbalerima, oni su ga doveli na doček iako protokolom u Zagrebu nije bio predviđen. I Novak je mogao da vidi snimak kako Modrić lično naručuje pesmu "Geni kameni", u kojoj tuguju da im je bila loša 1945. zbog propasti NDH. I ostale Tompsonove pesme podržavaju genocid nad Srbima. Sve to Đoković ignoriše. Da se Modrić odrekao Tompsona, čestitka sportiste sportisti bi bila na mestu, ovako je nemoralna - dodaje Linta.

OBRNUT SLUČAJ

Sagovornik Srpskog telegrafa se pita šta bi se desilo da je bilo obrnuto. Da je Novak ili bilo koji naš sportista slavio uz čoveka koji poziva na klanje, a da mu je Modrić čestitao.

Foto: twitter.com/djokernole

- Mislim da bi o nama raspravljao Evropski parlament, da bi se cela Hrvatska digla protiv nas i tog ko bi nam čestitao. Ovako, nikom ništa za opravdavanje genocida nad stotinama hiljada Srba za vreme Drugog svetskog rata - jasan je predsednik Saveza Srba iz regiona.

Šukerov naklon Anti Paveliću

Miodrag Linta podseća da Luka Modrić i njegovi saigrači nisu prvi hrvatski fudbaleri koji veličaju ustaštvo.

- Davor Šuker, sadašnji predsednik FS Hrvatske, još 1996. je kao fudbaler Reala išao da poseti grob Ante Pavelića u Madridu. Mnogi su rekli da je bio mlad, da nije znao šta radi, a onda je 2004. izjavio da se ponosi time. Josip Šimunić je novembra 2013. na Maksimiru sa navijačima uzvikivao "Za dom spremni", zbog čega nije otišao na Svetsko prvenstvo u Brazilu. I za to se niko ne kaje, kao i sadašnji reprezentativci što rade - kaže Linta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading